nedjelja, 31. ožujka 2013.

Kako pobijediti njegove druge ljubavi?


Prijatelji s kojima vaš dragi pije pivo i gleda utakmice, majka koja ga stalno zove i pita da li je sve u redu, poslovne kolege koji ga odvlače na večere, sigurno su često mnogim ženama digli pritisak.

Mnoge dame ne znaju kako da se nose sa ostalim „ljubavima” svog partnera.

Umesto da ih ignorišete ili, što je još gore, da pokušate da vašeg dragog odvojite od njih, naučite kako da se borite s konkurencijom.Prijatelji

Muškarci ne mogu bez svojih prijatelja i to je jednostavno tako, kao što ni žene ne mogu bez prijateljica kojih se nikada ne bi odrekle. Nemojte da mislite da druženje s prijateljima znači da je odbacio vas i nemojte da mu postavljate uslove i zabrane kada želi da se vidi sa svojim drugovima jer bi to moglo da izazove kontraefekat. Time ga samo možete udaljiti od sebe! Probajte da im se ponekad priključite i pokušajte da zavolite stvari koje oni vole. Ako vole roštilj, organizujte zajednički piknik. Kada ste sami, podsetite ga na to kako ste divni i koliko mu značite. Intimni trenuci koje delite dok zajednički kuvate večeru ili zagrljeni gledate omiljeni film samo su vaši i na tom mestu vas ne može zameniti nijedan prijatelj.

Sport

Tražiti od muškarca da se odrekne sporta gotovo je opasno kao i kada biste tražili od nekoga da se odrekne religije. Sport je za muškarce rekreacija, adrenalin i element koji je važan u njihovim životima. Sport je jedan od načina na koji izražavaju svoju muškost. Kada vaš dragi želi da gleda važnu utakmicu ili ima dogovoren fudbal sa drugovima iz kraja, idite na kafu s prijateljicama, šetajte ili čitajte knjigu. Umesto da sedite kod kuće i ljutite se jer vas ne primećuje, kvalitetno organizujte svoje vreme. Ako se, ipak, doslovno ne odvaja od sportskih kanala, probajte da mu uzvratite sličnom taktikom. Kada shvati kako je to kada vi samo gledate televiziju, možda će i on malo smanjiti svoju sportsku strast.

Njegova mama

Majke imaju ogroman uticaj na svoje sinove. Nemojte tražiti od njega da s njom provodi manje vremena. Pokušajte da je razumete i probajte da joj se približite. Uključite je u porodične proslave ili je pozovite na svoj rođendan. Uzmite njen recept za kolače koje vaš dragi obožava. Kako neke majke ipak znaju da preteraju, odredite granicu. Nedeljni ručak i rođendani mogu biti zajednička druženja gde će svi biti zadovoljni.

Kolege s posla

Pokušajte da shvatite njegove kolege i dinamiku posla kako ne biste stalno bili nezadovoljni jer previše radi. Osim toga, kada upoznate ljude i način rada, možete mu biti velika podrška kada je pod stresom. Najbolji način da mu odagnate misli s poslovnih briga jeste beg od posla. Ukoliko ste u mogućnosti, rezervišite vikend samo za vas dvoje, ili idite u šetnju u prirodu, na romantičnu večeru... Šta god vam padne na pamet, sigurno će pomoći!

svevesti

Nema komentara:

Objavi komentar