srijeda, 10. siječnja 2018.

Horoskop za 10.1.2018.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Kako dan bude odmicao, bićete pod sve većim stresom i nervozom, jer neke obaveze morate završiti, a imate kratke rokove. Budite popustljiviji u komunikaciji sa nadređenim, nije vreme za sukobe i prepucavanja. Impulsivni ste u odnosu sa voljenom osobom, budite malo opušteniji.BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Jako se nervirate jer niste sigurni kako će se odvijati jedan poslovni dogovor. Nadali ste se boljim rezultatima i bićete razočarani ako se vaši snovi rasprše. Svoju nervozu sada ćete lako preneti u emotivni odnos. Pritiskate partnera da krije nešto od vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

I vama je danas naglašeno nerviranje vezano za poslovni segment, mada je moguće da situacije ispadnu bolje nego što ste to očekivali. Ne opterećujte se, vaše je da se potrudite i date sve od sebe. Provedite popodne sa prijateljima i voljenom osobom, jer ćete se u potpunosti opustiti i oraspoložiti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko će vam danas dati predlog ili poslovnu ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Evidentno je da ste uzbuđeni, ali s druge strane i zabrinuti da li ćete moći na adekvatan način da odgovorite na nove izazove. Ne budite impulsivni u komunikaciji sa voljenom osobom, mogućnosti za nervozu i rasprave.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nečiji poslovni predlog vas je oduševio, jer ste svesni da biste mogli odigrati zapaženu ulogu u ovom projektu. Doduše, imaćete i vi svojih ideja kako bi se ovo dodatno moglo unaprediti. Emotivni partner će vas iznervirati, jer konstantno ponavlja iste greške ili vas pritiska ljubomorom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaše ideje trenutno jesu odlične, ali je potrebno da ih prezentujete na pravi način da bi mogle biti prihvaćene od strane šefova ili poslovnih saradnika. Ako danas ne uspete, ostavite ovo za neki drugi dan. Mogućnost za novo poznanstvo koje će vas duboko dotaći. Ova osoba vam se baš, baš dopada....

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke nedoumice vas muče po pitanju poslovne saradnje u koju ste uključeni. Niste sigurni koliko možete da utičete na neke stvari, ali ste svesni da pojedine segmente dogovora morate promeniti. Partnera opterećujete ličnim problemima, iako ste svesni da je i njemu svega preko glave.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dan je u poslovnom segmentu odličan, ali očekujte užurbanost, nervozu i stres. Teško ćete se fokusirati i vodite računa da ne napravite neki propust. Ako ostanete hladne glave, možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Raščistite jedan problem sa simpatijom ili voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan je odličan za zaradu pa ako imate neke dodatne poslove, posvetićete im punu pažnju. Zadovoljni ste dogovorom koji ste postigli sa poslovnim saradnikom. Niste raspoloženi za mnogo razgovora sa voljenom osobom, radije biste se prepustili strasti i uživanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Evidentno je da imate mnogo posla i da morate požuriti, ali ste i sami svesni da vam ovo brzanje otvara prostor za neke propuste. Pokušajte da se organizujete bolje i budete skoncentrisani. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi, i dvoumite se da li da se pokrenete prema njoj ili ne.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko od kolega vam je baš došao „na zicer“ i sa zadovoljstvom ćete mu održati predavanje i reći šta mu sve zamerate i koje su njegove greške i propusti. Potrebno je da se malo opustite i ne unosite nemir u radnu sredinu. Odličan kontakt sa voljenom osobom ili simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako užurban, ovaj dan će u poslovnom segmentu doneti neke zaista dobre prilike. Stoje vam mogućnosti za iznenadne prilive, ali i za troškove, pa vodite računa gde vam novac odlazi. Emotivni partner vas zbunjuje svojim promenama raspoloženja, pokušavate da se prilagodite.

https://www.mojastrolog.rs/

 

Nema komentara:

Objavi komentar