nedjelja, 16. rujna 2018.

Imas li hrabrosti

Imaš li hrabrosti reći sebi da vrijediš više nego što misliš, da ne trebaš živjeti život koji pripada drugima. Imaš li hrabrosti pronaći razloge za sreću ili ćeš se neprestano žaliti da je sreća neuhvatljiva. Ne boj se zauzeti svoje mjesto u svijetu i dopustiti sebi da budeš glavni lik u predstavi svoga života. Sami stojimo na putu našeg uspjeha i neuspjeha.
Imaš li hrabrosti sačuvati mir u sebi koji si imao kao dijete, mir kojeg su ti oduzeli želja za upoređivanjem, nadmetanjem i dokazivanjem, jer jednom kada uđeš u ludu utrku teško se vratiti na pravi put i opet uživati u svom miru. A mir je najvazniji. Ne možeš sebi narediti što ćeš osjećati, ali možeš malo povesti racuna o svojim mislima i ne dopustiti negativnim mislima da te pobijede.

Dopusti intuiciji da te vodi kroz život i vidjet' ćeš kako će ono najbolje što nosiš u sebi napraviti koordinate po kojima će se odvijati tvoj život. Nećeš nikada sasvim pobijediti bol i oduprijeti se sjenama prošlosti, ali to nije razlog da prestaneš vjerovati da tvoj život usprkos tome može biti odlican. Poradi na svojim snovima i nećeš požaliti, poradi na tome da budeš jedinstven, to će ti donijeti najbolju verziju tebe.Nema komentara:

Objavi komentar