utorak, 18. rujna 2018.

Poruka za dobro jutro


Nemoj razmišljati o cijelom životu koji je pred tobom, okupirat ćeš se samo brigama. Želja koju nosiš u sebi i odluka da je sprovedeš u djelo najveća je moć koju imaš.
Današnji dan nije vrijeme i prostor koji imaš pred sobom, on je korak približavanja ili udaljavanja od tvoga sna. Zadivljujuće je ono što možeš učiniti kada preuzmeš odgovornost za oblikovanje svijeta po svojoj mjeri, prema glasu tvog srca. Zatvorite vrata svoga života za ono što je prošlo, što ne vodi nigdje i što u vama budi samo negativne osjećaje, jer ta će vas vrata uvijek mamiti, a iza njih se zapravo više ne nalazi ništa.

Nemoj razmišljati o cijelom životu koji je pred tobom, nije toliko dug koliko misliš, a nije ni toliko dramatičan koliko se plašiš. To je jedna životna priča koja želi biti ispričana na najbolji mogući način, a  bit' će ispričana samo ako budeš imao hrabrosti ići korak po korak i živjeti dan po dan. Nemoj se pomiriti s manje od onoga što možeš, a nemoj ni stavljati na svoja ledja više nego što možeš. Kada se pobrineš da ti današnji dan bude najbolji, svaki će ti dan biti takav.

Nema komentara:

Objavi komentar