subota, 16. veljače 2019.

U sustini smo svi isti...

Nije važno čime se baviš, u suštini smo svi isti i svi moramo ući u sebe kako bismo iz druge perspektive promatrali sve ono što se događa u nama. Kada odemo unutra, mi ugasimo svjetlo za vanjski život i pokušavamo smiriti svoj um i energiju.A zašto to pokušavamo? Zato što, na kraju krajeva, svi tražimo ljubav, sreću i harmoniju.

Zamislite da je vaš um čisto nebo, a vaše misli su oblaci. Oblaci konstantno prolaze, ali oni nisu vaš um – ako se povežete odmah s oblacima, vaš um gubi percepciju tog čistog neba. Isto je kao s gužvom – ako se odmah povežeš s automobilima i svime što se događa, nisi u stanju sagledati sve iz šire perspektive. A važno je gledati stvari iz te perspektive, jer onda možeš birati misli i emocije s kojima se želiš povezati.

Ponekad možda djeluje neprirodno da u određenim situacijama daješ sebi neke pozitivne afirmacije i da izgovaraš pozitivne riječi, ali to je nešto što jako pomaže jer svijet energije oko nas funkcionira na taj način – svi mi imamo elektromagnetno polje i ono što emitiraš, to i dobivaš nazad.

Zato se trudite uvijek biti vedri u svojim mislima, ali i da takvi budu ljudi kojima se okružujete, vijesti koje čitate, situacije s kojima se susrećete… Kada si okružen takvom energijom i kada na takav način urediš život, onda dobivaš pozitivne rezultate.

atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar