subota, 25. svibnja 2019.

Zavolite svoj život. Nema boljeg recepta za uspjeh!

Život je divan, iako možda nije onakav kakvog ste ga u djetinjstvu zamišljali. Godine prolaze, a mi samo nešto čekamo ne bismo li počeli da dišemo punim plućima, da budemo sretni i spokojni, ne bismo li konačno počeli da živimo.

Sve te godine ne možemo nikada vratiti, i tek u dubokoj starosti možda shvatimo da je život nečujno prošao pored nas dok smo mi zamišljali kako bismo ga voljeli živjeti. Šta god da vas u životu snađe, morate sebe podsjećati da je život od neprocjenjive vrijednosti.Život je čudo, iako vam možda trenutno nije po volji.

Obratite pažnju na sve što vam se dešava, na ljude koji vas okružuju, na događaje koji vas čine tužnim ili radosnim. Prihvatite sve bez pogovora. Dozvolite sebi da patite kad vam je teško i da likujete kada doživite uspjeh.

Volite svim srcem. Volite sve – i ono što vam odgovara i ono što baš i ne. Izvucite najbolje iz svega, iz svakog događaja, iz svake osobe, iz svakog problema, iz svake prepreke.

Zavolite sebe, zavolite svoju dragocjenu ulogu u ovoj nepreglednoj šumi stvari. Vaše prisustvo nije slučajno. Vi ste važna karika u ogromnom lancu postojanja.

Život je dar, iako možda nemate sve što ste oduvijek željeli.

Čovjek žanje samo ono što je posijao. Zato, sijte ljubav, razumijevanje, dobrotu, čovječnost, iskrenost,  samilost, vjeru, saosjećanje.

Vjerujete da se dobro dobrim vraća. Činite dobra djela. Pomažite kome god možete. Skupljajte poene kod te moćne, kreativne sile koju nazivamo bogom. I zapamtite jednu od najvećih istina…

Život nikom nikada nije ostao dužan.

Bojana Čupić

Izvor: uspesnazena

1 komentar:

  1. Vi ste poduzetnik, industrijalac, poljoprivrednik, trgovac ili netko drugi s financijskim problemima. Želite razviti ili stvoriti vlastiti posao, imate dugove ili vas banka odbija. Ne brinite, ovdje je gospođa PRISCILLIA WARSZEWSKI koja vam može pomoći pružanjem brzog i sigurnog kredita u roku od 72 sata. Za više informacija, molimo kontaktirajte: priscillia.jeannine1@outlook.fr i bit ćete potpuno zadovoljni.

    pošta: priscillia.jeannine1@outlook.fr

    OdgovoriIzbriši